Definition og klassificering af elektriske motorcykler

En elektrisk motorcykel er en type elektrisk køretøj, der bruger et batteri til at drive en motor.Det elektriske driv- og styresystem består af en drivmotor, en strømforsyning og en hastighedskontrolenhed til motoren.Resten af ​​elmotorcyklen er stort set den samme som forbrændingsmotorens.Typerne er opdelt i elektriske knallerter og elektriske almindelige motorcykler efter maksimal hastighed eller motoreffekt.

Sammensætningen af ​​elektriske motorcykler omfatter: elektriske driv- og kontrolsystemer, mekaniske systemer som drivkrafttransmission og arbejdsanordninger til at udføre etablerede opgaver.Det elektriske drev og styresystem er kernen i et elektrisk køretøj, og det er også den største forskel fra et køretøj, der drives af en forbrændingsmotor.

Både elektriske tohjulede knallerter og elektriske tohjulede almindelige motorcykler er motorkøretøjer, og de skal have et kørekort til motorkøretøjer med tilsvarende kørekompetencer, få et motorcykelkort og betale lovpligtig færdselsforsikring, før de må ud på vejen.

elektrisk motorcykel
En motorcykel drevet af elektricitet.Opdelt i elektriske tohjulede motorcykler og elektriske trehjulede motorcykler.
en.Elektriske tohjulede motorcykler: Tohjulede motorcykler drevet af elektricitet med en maksimal designhastighed på over 50 km/t.
b.Elektrisk trehjulet motorcykel: en trehjulet motorcykel drevet af elektricitet, med en maksimal designhastighed på mere end 50 km/t og en køreklar vægt på ikke over 400 kg.
elektrisk knallert
elektrisk knallert

El-drevne knallerter er opdelt i elektriske to-hjulede og tre-hjulede knallerter.
en.Elektriske tohjulede knallerter: Tohjulede motorcykler drevet af elektricitet og opfylder en af ​​følgende betingelser:
- Den maksimale konstruktionshastighed er større end 20 km/t og ikke større end 50 km/t;
— Køreklar vægt af hele køretøjet er større end 40 kg, og den maksimale designhastighed er ikke større end 50 km/t.
b.Elektriske trehjulede knallerter: trehjulede knallerter drevet af elektricitet, med en maksimal designhastighed på højst 50 km/t og en køreklar vægt på højst 400 kg.

pris
el-motorcykel priser
På nuværende tidspunkt er de almindelige mellem 2000 yuan og 3000 yuan.Generelt gælder det, at jo hurtigere den maksimale hastighed og jo mere batteriets maksimale kilometertal er, desto dyrere vil det være.

udtryk
legetøj elektrisk motorcykel drevet motorcykel
børns elmotor
Kraftig elektrisk motorcykel Kraftig elektrisk motorcykel


Indlægstid: Jan-03-2023