• 01

  OEM

  Производителите можат да ги OEM сите видови електрични возила, Citycoco, скутери за клиенти ширум светот.

 • 02

  Заштита на патент

  Се развиваат повеќе модели со патентна заштита, што може да ги овласти клиентите исклучиво да продаваат и да ги заштитат нивните права и интереси.

 • 03

  Изведба

  Секој модел ќе има многу конфигурации, моќност на моторот, батерија и така натаму, може да се прилагоди за клиентите, минималниот износ на нарачката е многу мал.

 • 04

  По продажбата

  Резервните делови може да се дадат пропорционално, многу конкурентна цена на резервните делови, многу ниска цена по продажбата, за да се обезбеди квалитет.

М3 Најновиот ретро електричен мотоцикл Citycoco со 12 инчен мотоцикл 3000W

Нови Продукти

 • Основана
  in

 • денови

  Пример
  Испорака

 • Собрание
  Работилница

 • Годишно производство
  на возила

 • Мини електричен скутер со седиште за возрасни деца
 • Харли електричен скутер - стилски дизајн
 • Електричен скутер со масна гума со литиумска батерија

Зошто да не изберете нас

 • Експертски тим за развој и добро опремена работилница

  Нашата компанија има развоен тим од искусни професионалци и добро опремена работилница под строг надзор.Ние даваме приоритет на вниманието на деталите и се стремиме кон извонредност во секој аспект од нашето производство, од дизајнот на нашите производи до квалитетот на материјалите што ги користиме.

 • Континуирано подобрување и поддршка на клиентите

  Благодарение на континуираната поддршка од нашите клиенти, направивме голем напредок во индустријата.Сепак, ја препознаваме важноста од континуирано подобрување и се стремиме да ги поместиме границите на она што нашите производи можат да го понудат.Сега бараме да воспоставиме нови деловни односи со европските и јужноамериканските пазари и сме посветени на производство само на производи со највисок квалитет за да го добиеме признанието што нашата компанија го заслужува.

Нашите блогови

 • вести-2 - 1

  Кои се специфичните компоненти на електричните мотоцикли

  Напојување Напојувањето обезбедува електрична енергија за погонскиот мотор на електричниот мотоцикл, а електричниот мотор ја претвора електричната енергија од напојувањето во механичка енергија и ги придвижува тркалата и работните уреди преку уредот за пренос или директно.Денеска, ти...

 • вести - 1

  Специфичната историја на развој на електрични возила

  Рана фаза Историјата на електричните возила претходи на нашите најчести автомобили кои се напојуваат со мотори со внатрешно согорување.Таткото на DC моторот, унгарскиот пронаоѓач и инженер Једлик Ањос, првпат експериментирал со електромагнетно ротирачки акциски уреди во лабораторија во 1828 година. Американскиот ...

 • вести - 1

  Дефиниција и класификација на електричните мотоцикли

  Електричен мотоцикл е вид на електрично возило што користи батерија за да управува со мотор.Електричниот погон и контролниот систем се состои од погонски мотор, напојување и уред за контрола на брзината на моторот.Остатокот од електричниот мотоцикл е во основа ист како оној на внатрешниот в...