• 01

  OEM

  Prodhuesit mund të OEM të gjitha llojet e automjeteve elektrike, citycoco, skuter për klientët në mbarë botën.

 • 02

  Mbrojtja e Patentave

  Më shumë modele po zhvillohen me mbrojtjen e patentave, të cilat mund të autorizojnë klientët të shesin ekskluzivisht dhe të mbrojnë të drejtat dhe interesat e tyre.

 • 03

  Performanca

  Çdo model do të ketë shumë konfigurim, fuqi motorike, bateri, etj., mund të personalizohet për klientët, shuma minimale e porosisë është shumë e vogël.

 • 04

  Pas shitjeve

  Pjesët e këmbimit mund të jepen proporcionalisht, çmimi shumë konkurrues i pjesëve të këmbimit, kosto shumë e ulët pas shitjes, për të siguruar cilësi.

M3 Motoçikletë Elektrike Retro më e Re Citycoco Me Motor 12 Inç 3000W

Produkte të reja

 • themeluar
  in

 • ditë

  Mostra
  Dorëzimi

 • Kuvendi
  Punëtori

 • Prodhimi vjetor
  të Automjeteve

 • Mini Skuter Elektrik Me Ndenje Për Fëmijë të Rritur
 • Harley Electric Scooter – Dizajn elegant
 • Skuter elektrik me gomë me bateri litium

pse na zgjodhet ne

 • Ekipi i zhvillimit të ekspertëve dhe seminari i pajisur mirë

  Kompania jonë ka një ekip zhvillimi me profesionistë me përvojë dhe një punëtori të pajisur mirë nën mbikëqyrje të rreptë.Ne i kushtojmë përparësi vëmendjes ndaj detajeve dhe përpiqemi për përsosmëri në çdo aspekt të prodhimit tonë, nga dizajni i produkteve tona deri te cilësia e materialeve që përdorim.

 • Përmirësimi i Vazhdueshëm dhe Mbështetja e Klientit

  Falë mbështetjes së vazhdueshme të klientëve tanë, ne kemi bërë përparime të mëdha në industri.Megjithatë, ne e njohim rëndësinë e përmirësimit të vazhdueshëm dhe përpiqemi të shtyjmë kufijtë e asaj që produktet tona mund të ofrojnë.Tani po kërkojmë të krijojmë marrëdhënie të reja biznesi me tregjet evropiane dhe të Amerikës së Jugut dhe jemi të përkushtuar të prodhojmë vetëm produkte të cilësisë më të lartë për të fituar njohjen që kompania jonë meriton.

Blogjet tona

 • lajmet-2 - 1

  Cilat janë përbërësit specifikë të motoçikletave elektrike

  Furnizimi me energji Furnizimi me energji elektrike siguron energji elektrike për motorin lëvizës të motoçikletës elektrike, dhe motori elektrik konverton energjinë elektrike të furnizimit me energji elektrike në energji mekanike dhe drejton rrotat dhe pajisjet e punës përmes pajisjes së transmisionit ose drejtpërdrejt.Sot, th...

 • lajme - 1

  Historia specifike e zhvillimit të automjeteve elektrike

  Faza e hershme Historia e automjeteve elektrike daton para makinave tona më të zakonshme të fuqizuara nga motorë me djegie të brendshme.Babai i motorit DC, shpikësi dhe inxhinieri hungarez Jedlik Ányos, eksperimentoi për herë të parë me pajisjet e veprimit elektromagnetikisht rrotullues në laborator në 1828. Amerikanët ...

 • lajme - 1

  Përkufizimi dhe klasifikimi i motoçikletave elektrike

  Një motoçikletë elektrike është një lloj automjeti elektrik që përdor një bateri për të drejtuar një motor.Sistemi elektrik i drejtimit dhe i kontrollit përbëhet nga një motor lëvizës, një furnizim me energji elektrike dhe një pajisje kontrolli shpejtësie për motorin.Pjesa tjetër e motoçikletës elektrike është në thelb e njëjtë me atë të brend...